Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Konings, landbouwster, geboren te Hunsel op 2 september 1824, overleden aldaar op 23 april 1857, dochter van Wilhelmus Koonincks en Jeanne Verstappen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 7 juli 1853 met
Theodorus Snijkers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 7 februari 1823, overleden te Hunsel op 4 april 1891, zoon van Jacobus Snijkers en Maria Cornile Aen de Kerck.
(Hij is later getrouwd te Stramproy op 27 augustus 1857 met Helena Rademakers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 14 oktober 1823, overleden te Hunsel op 14 januari 1900, dochter van Joannes Rademaekers en Mechtildis van Dael.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia, geboren te Hunsel op 31 juli 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina