Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambert Deckers, landbouwer, geboren te Baexem op 11 oktober 1810, overleden aldaar op 14 november 1839, zoon van Pierre Deckers en Anna Maria van de Schoor.


Hij is getrouwd te Baexem op 1 mei 1838 met
Marie Elisabeth Venner, geboren te Baexem op 7 september 1809, overleden te Heythuysen op 30 november 1882, dochter van Mathijs Venner en Maria Gertrudis Kessels.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 7 april 1845 met Martin Kessels, landbouwer, geboren te Nederweert op 17 april 1808, zoon van Joannes Kessels en Catharina Wijen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Baexem op 22 juli 1839, overleden aldaar op 12 december 1839.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina