Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelius Hubertus Engelen, dagloner, geboren te Ohé en Laak op 13 juli 1818, overleden te Nederweert op 13 maart 1901, zoon van Wilhelmus Engelen en Anna Catharina Graus.


Hij is getrouwd te Haelen op 27 november 1855 met
Maria Catharina Verhaeg, dagloonster, geboren te Haelen op 30 april 1822, overleden te Nederweert op 9 februari 1893, dochter van Joannes Verhaegh en Petronella Hendrickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Haelen op 9 oktober 1856, overleden te Nederweert op 11 juni 1919.
  • 3 : Joannes Hubertus, geboren te Haelen op 11 mei 1863, overleden aldaar op 18 januari 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina