Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Schmits, arbeider, geboren te Haelen op 18 december 1853, overleden te Sint Odiliënberg op 26 november 1919, zoon van Fransiscus Schmits en Jeanne Elisabeth Houben.


Hij is getrouwd te Dülken (D) op 1 september 1876 met
Petronella Houben, geboren te Sint Odiliënberg op 24 oktober 1847, overleden aldaar op 13 augustus 1921, dochter van Peter Lambert Houben en Ida Paulissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida Elisabeth, geboren te Horn op 6 juli 1877, overleden te Sint Odiliënberg op 14 december 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina