Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Lambertus Waaijen, molenaar, geboren te Haelen op 12 mei 1872, overleden te Sittard op 25 juli 1952, zoon van Petrus Waajen en Maria Catharina Custers.


Hij is getrouwd te Maasbree op 11 mei 1900 met
Maria Gertrudis Bollen, geboren te Blerick op 21 januari 1875, overleden te Sittard op 19 maart 1965, dochter van Hendrik Bollen en Joanna Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina