Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Konings, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 februari 1839, overleden te Echt op 12 oktober 1894, zoon van Jean Konings en Aldegondis Janssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 april 1874 (1) met
Helena Raemaekers, dienstmeid, geboren te Roggel op 29 november 1834, overleden te Heythuysen op 17 januari 1880, dochter van Wilhelmus Ramaekers en Catharina van Roy.

Hij was gehuwd (2) met
Wilhelmina Franssen, geboren op 18 augustus 1842, overleden te Deurne op 15 maart 1891.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina