Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Schroijen, geboren te Heythuysen op 27 mei 1875, overleden te Weert op 5 juli 1971, dochter van Cornelis Schroijen en Joanna Pouls.


Zij is getrouwd te Weert op 19 april 1906 (1) met
Peter Nicolaes de Goey, voerman, geboren te Weert op 17 december 1881, overleden aldaar op 21 juni 1909, zoon van Petrus Hubertus de Goeij en Maria Elisabeth Kusters.

Zij is getrouwd te Weert op 18 juni 1914 (2) met
Antonius Hubertus van den Hurck, landbouwer, geboren te Weert op 7 september 1888, overleden aldaar op 11 mei 1969, zoon van Hendrik van den Hurck en Hendrina Beelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina