Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Josephus Wilhelmus Joosten, landbouwer, geboren te Roggel op 28 augustus 1882, overleden te Maasbracht op 7 januari 1964, zoon van Peter Gerardus Hubertus Joosten en Theresia Hubertina Rademakers.


Hij is getrouwd te Maasbracht op 7 november 1913 met
Maria Elisabeth Schreurs, geboren te Maasbracht op 9 mei 1878, overleden te Roermond op 2 december 1960, dochter van Joannes Schreurs en Maria van der Beek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina