Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Ramaekers, veldwachter, wonende te Haelen.


Hij was gehuwd met
Catharina Gertrudis Loesberg, geboren te Linne rond 1832, wonende te Haelen, overleden aldaar op 8 april 1917, dochter van Nicolaas Loesberg en Maria Clementina Golstein.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia Henrica, dienstbode, geboren te Haelen op 9 augustus 1866, overleden te Kerkrade op 8 november 1935.
    Zij is getrouwd te Roermond op 8 mei 1900 met Petrus Hubertus van Saanen, smid, geboren te Roermond rond 1873, zoon van Jacobus Hubertus van Saanen en Sibilla Wilhelmina van Eijs.
  • 3 : Peter, dienstknecht, geboren te Haelen op 15 december 1868.
    Hij is getrouwd te Herten op 14 oktober 1892 met Gertrudis Hubertina Teuwen, geboren te Herten-Merum op 1 maart 1872, dochter van Jacobus Hubertus Teuwen en Maria Houben.
  • 4 : Jan Mathijs, rijksveldwachter, geboren te Haelen op 6 oktober 1871.
    Hij is getrouwd te Millingen op 7 mei 1906 met Dina Maria Blom, geboren te Millingen op 5 september 1883, dochter van Casparus Reinier Blom en Hanna Arends.
  • 5 : Godfridus, geboren te Haelen op 1 juni 1874, overleden aldaar op 19 juli 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina