Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Sophia Henning, geboren te Hoorn op 3 mei 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 september 1877, dochter van Siegmond Henning en Alida Meester.


Zij is getrouwd te Hoorn op 18 juli 1856 met
Gerrit Christoffel Droste, timmerman, geboren te Amsterdam rond 1827, wonende te Hoorn, zoon van Hendrik Droste en Pietronella Elizabeth Trouwels.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina