Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Engelbertus Joannes Gorissen, exportslachter, geboren te Haelen op 1 januari 1910, overleden op 17 februari 1986, zoon van Theodorus Gorissen en Willemina Beurskens.


Hij is getrouwd te Weert op 14 juli 1939 met
Maria Elisabeth Peerlings, tricotagewerkster, geboren te Viersen (D) op 5 juni 1911, overleden op 14 oktober 1993, dochter van Petrus Joannes Peerlings en Maria Helena Ververs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina