Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Schreurs, voeger, geboren te Haelen op 5 oktober 1909, overleden aldaar op 23 januari 1987, begraven aldaar, zoon van Godefridus Schreurs en Maria Catharina Cleutjens.


Hij is getrouwd te Haelen op 17 april 1946 met
Sophia Joanna Maria Caris, geboren te Haelen op 16 februari 1910, overleden aldaar op 3 oktober 1988, begraven aldaar op 7 oktober 1988, dochter van Martinus Caris en Maria Waeijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Mathias Theodora, plantenkweker, geboren te Haelen op 24 augustus 1953, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 september 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina