Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Reinhard Johannes Hubertus Vallen, landbouwer, wonende te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Tobben, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonetta, geboren te Swalmen rond 1879, wonende te Haelen, overleden aldaar op 25 juli 1931.
    Zij is getrouwd te Haelen op 20 juni 1905 met Peter Joannes Hubertus Giesen, molenaar en koopman, geboren te Haelen op 25 april 1874, wonende aldaar, overleden te Roermond op 29 december 1942, begraven te Haelen op 2 januari 1943, zoon van Jacobus Giesen en Maria Cornelia Knoups.
    (Hij is later getrouwd te Groningen op 6 juli 1933 met Joanna Maria ten Berge, geboren te Leens op 28 augustus 1878, dochter van Henricus Gerardus ten Berge en Bernardina Ettema. (Zij was weduwe van Johan Willem Balli, overleden te Groningen op 15 mei 1928.))
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Swalmen rond 1882, wonende te Beesel, overleden aldaar op 10 mei 1929.
    Zij was gehuwd met Franciscus Johannes Hubertus Heldens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina