Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertruda Wilhelmina Paulina Roumen, geboren te Haelen op 28 april 1915, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 26 februari 1996, begraven te Haelen, dochter van Petrus Hubertus Roumen en Joanna Maria Hendriks.


Zij is getrouwd te Haelen op 8 november 1937 (1) met
Wilhelmus Josephus Mevissen, landbouwer, geboren te Haelen op 11 maart 1909, wonende aldaar, overleden op 3 november 1956, begraven te Haelen, zoon van Martinus Mevissen en Maria Gertrudis Cornelissen.

Zij was gehuwd (2) met
Pierre Meevissen, geboren te Horn op 15 augustus 1924, overleden te Haelen op 20 mei 1997, begraven aldaar.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina