Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Louis Hubertus Hendrix, geboren te Haelen op 1 juni 1916, overleden te Horn op 25 november 1972, begraven te Haelen, zoon van Joannes Hubertus Hendrix en Anna Gertrudis Nijskens.


Hij was gehuwd met
Margaretha Maria Catharina Ernestina Vermeulen, geboren te Horn op 7 februari 1915, overleden te Thorn op 29 februari 2012, begraven te Haelen op 5 maart 2012, dochter van Willem Hubert Vermeulen en Maria Christina Hubertina Linssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina