Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wilhelmina Schreurs, landbouwster, geboren te Horn op 7 februari 1887, wonende te Beegden, overleden te Geistingen (B) op 7 januari 1970, dochter van Willem Schreurs en Joanna Hubertina Theelen.


Zij is getrouwd te Horn op 8 april 1913 met
Renier Hubertus Rutten, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 29 mei 1881, wonende te Beegden, overleden te Geistingen (B) op 31 oktober 1974, zoon van Joannes Hubertus Rutten en Joanna Maria Susanna Rutten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina