Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Nicolaas Warck, dr.ingenieur, geboren te Bavigne (Lux) op 18 januari 1881, overleden te Heerlen op 8 mei 1965, zoon van Jan Warck en Maria Elisabeth Kresse.


Hij is getrouwd te Haelen op 13 april 1914 met
Maria Magdalena Joanna Aldegonda Schreurs, geboren te Haelen op 11 februari 1884, overleden te Heerlen op 6 augustus 1961, dochter van Joannes Jacobus Schreurs en Maria Ida Hubertina van Wersch.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina