Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Helena Peeters, geboren te Haelen op 2 mei 1877, dochter van Wilhelmus Peeters en Maria Aldegonda Hubertina Gorissen.


Zij is getrouwd te Haelen op 27 november 1905 met
Leonard Hubertus Geraedts, timmerman en schrijnwerker, geboren te Horn op 25 juli 1873, overleden aldaar op 14 juni 1945, zoon van Hendricus Geraedts en Cornelia Roemen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Cornelia Catharina, geboren te Horn op 12 november 1918, overleden aldaar op 5 april 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina