Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martina Quiten, geboren te Haelen op 5 september 1836, overleden aldaar op 8 september 1914, dochter van Petrus Quiten en Joanna Cuijpers.


Zij is getrouwd te Haelen op 14 mei 1862 met
Ludovicus Gorissen, landbouwer, geboren te Haelen op 1 maart 1831, overleden aldaar op 4 januari 1906, zoon van Theodorus Gorissen en Maria Hamans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella Hubertina, geboren te Haelen op 7 september 1866, overleden te Venlo op 28 april 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina