Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus Joseph Schreurs, hotelbediende en koopman, geboren te Haelen op 16 maart 1896, overleden te Amsterdam op 4 februari 1972, zoon van Godfridus Theodorus Schreurs en Catharina Hubertina Kockelkoren.


Hij is getrouwd te den Haag op 1 april 1920 (1) met (en gescheiden op 23 juni 1925 van)
Maria Cornelia van Oosterwijk, geboren te den Haag op 22 mei 1898.

Hij is getrouwd te Amsterdam op 12 september 1928 (2) met
Alwine Karoline Wilhelmina Kakuschki, geboren te Bonn (D) op 23 mei 1906, dochter van Richard Kakuschki en Sybilla Breuer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina