Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hubertus van Leuven.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Rongen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus, bakker, geboren te Meerlo op 1 september 1888, overleden te Eindhoven op 30 oktober 1918.
    Hij is getrouwd te Haelen op 20 mei 1918 met Maria Cornelia van Roij, geboren te Haelen op 26 maart 1894, overleden te Beek op 10 januari 1953, dochter van Gerardus van Roij en Willemina Weekers.
    (Zij is later getrouwd te Simpelveld op 6 juni 1935 met Adamus Hubertus Edmondus Gulikers, gemeentesecretaris, geboren te Itteren op 26 mei 1889, overleden te Maastricht op 29 maart 1939, zoon van Goswien Hubert Gulikers en Barbara Hubertina Dolmans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina