Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Aldegonda Hubertina Roumen, geboren te Haelen op 5 mei 1880, overleden op 2 juni 1971, begraven te Haelen, dochter van Petrus Roumen en Gertrudis Jacobs.


Zij is getrouwd te Haelen op 11 augustus 1925 met
Christiaan Beurskens, geboren te Roggel op 17 april 1871, wonende te Haelen, overleden aldaar op 7 juni 1952, begraven aldaar, zoon van Joannes Beurskens en Margaretha Janssen.
(Hij was weduwnaar van Maria van den Berg.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina