Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Verstraelen, dienstmeid, geboren te Horn op 29 juli 1881, overleden te Beegden op 15 februari 1958, dochter van Peter Verstraelen en Anna Catharina van Geneijgen.


Zij is getrouwd te Beegden op 8 april 1904 met
Jan Hubert Nijs, landbouwer, geboren te Beegden op 19 mei 1878, overleden aldaar op 15 mei 1960, zoon van Reinier Nijs en Martina Cuijpers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina