Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Weijers, geboren te Baexem rond 1748, overleden te Heythuysen op 21 december 1821, dochter van Engel Wijers en Helena Vaessen.


Zij is getrouwd te Roggel op 7 januari 1784 voor de kerk met
Jacobus Reijnders, geboren te Roggel rond 1736, overleden te Heythuysen op 2 juli 1817, zoon van Cornelius Reners en Wilhelmina Willekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Heythuysen rond 1793, overleden aldaar op 13 november 1832.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina