Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Jansens, overleden te Roggel op 23 september 1781.


Hij is getrouwd te Roggel op 3 oktober 1747 voor de kerk met
Maria Letiens, overleden te Roggel op 22 november 1783.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Matheus, dagloner, gedoopt te Roggel op 1 augustus 1751, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 mei 1802.
    Hij is getrouwd te Roggel op 7 mei 1789 voor de kerk met Elisabeth Puts, dagloonster, gedoopt te Roggel op 18 november 1762, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 september 1829, dochter van Martinus Puts en Michaela Caris.
  • 2 : Wilhelmus, gedoopt te Roggel op 1 augustus 1751.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina