Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Godefridus Joosten, landbouwer, geboren te Grathem op 8 maart 1879, overleden op 24 februari 1945, zoon van Johannes Joosten en Helena Hubertina Dings.


Hij is getrouwd te Kessel op 25 mei 1906 met
Cornelia Aldegonda Linssen, geboren te Heythuysen op 14 april 1880, overleden te Heerlen (Z) op 17 juni 1961, begraven te Vlodrop, dochter van Jacob Hubert Linssen en Maria Catharina Venner.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina