Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margareta Eggels, gedoopt te Buggenum op 1 april 1724, overleden te Horn op 5 augustus 1752, dochter van Dionisius Eggels en Sophia Pijls.


Zij is getrouwd te Buggenum op 7 oktober 1751 voor de kerk met
Wilhelmus Pluijmen, zoon van Arnoldus Pluijmen en Maria Gertrudis van Herten.
(Hij is later getrouwd te Horn op 7 februari 1754 voor de kerk met Joanna Eggels, geboren te Buggenum op 26 april 1728, dochter van Wilhelmus Eggels en Maria van Baexen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha, gedoopt te Horn op 5 augustus 1752, overleden te Buggenum op 8 mei 1806.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 8 januari 1784 voor de kerk met Cornelis Joosten, dagloner.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina