Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Douven, dagloner, gedoopt te Gangelt (D) op 14 december 1735, overleden te Herten op 26 december 1819, zoon van Antonius Douven en Catharina Kroitz.


Hij was gehuwd met
Marguerite Geurts, geboren te Herten, gedoopt te Ool op 1 februari 1712, overleden te Herten in september 1799, dochter van Joannes Geurts en Catharina Tissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Elisabeth, geboren te Buggenum rond 1774, overleden aldaar op 6 augustus 1846.
    Zij was gehuwd met Nicolaas van Ekeren.
  • 2 : Jacobus, dienstknecht en dagloner, geboren te Ool-Herten op 22 november 1783, overleden te Buggenum op 5 april 1857.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 24 april 1811 met Maria van der Linden, dagloonster en akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 18 september 1777, overleden aldaar op 27 januari 1852, dochter van Petrus van der Linden en Maria Elisabeth Boonen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina