Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Vermeulen, landbouwster, wonende te Ool.


Zij was gehuwd met
Jacobus Knops, landbouwer, wonende te Ool.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Gertrudis, dienstmeid, akkerbouwster en dagloonster, geboren te Ool op 29 november 1785, wonende te Buggenum, overleden te Horn op 5 februari 1852.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 2 maart 1810 (1) met Wilhelmus Curvers, gedoopt te Buggenum op 18 februari 1782, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 april 1824, zoon van Gerardus Curvors en Margaretha Pluijmen.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 5 augustus 1825 (2) met Hermanus Scheepers, dagloner, gedoopt te Roggel op 28 april 1792, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 5 juni 1837, zoon van Johannes Scheepers en Joanna Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina