Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis N.N., wonende te Roggel.


Zij was gehuwd met
Godefridus Houben, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, akkervrouw en landbouwster, geboren te Roggel rond 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 februari 1823.
    Zij is getrouwd te Roggel op 12 augustus 1777 voor de kerk met Henricus Vrencken, timmerman en landbouwer, gedoopt te Roggel op 19 april 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 oktober 1830, zoon van Albertus Vrencken en Cornelia Dirrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina