Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Nijssen, geboren te Haelen op 1 augustus 1800, overleden te Horn op 4 juni 1877, dochter van Wilhelmus Nijssen en Maria Anthonia Quiten.


Zij is getrouwd te Grathem op 18 mei 1852 met
Gerardus Verheijden, landbouwer, geboren te Thorn op 9 januari 1802, overleden te Horn op 27 juli 1879, zoon van Peter Verheijden en Maria Catharina Gubbels.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 12 februari 1827 met Petronella Coenen, geboren te Heel op 10 maart 1803, overleden te Horn op 31 maart 1850, dochter van Godefridus Coenen en Maria Brouns.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina