Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henriette Curvers, dienstmeid, geboren te Buggenum op 13 maart 1816, overleden te Swalmen op 13 januari 1879, dochter van Wilhelmus Curvers en Helena Gielen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 30 mei 1843 met
Hermanus Coenen, akkerknecht, geboren te Swalmen op 14 februari 1816, zoon van Bartholomeus Coenen en Elisabeth Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Bartholomeus Hubertus, spoorarbeider, geboren te Swalmen op 26 februari 1846, overleden aldaar op 12 december 1917.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 23 mei 1882 met Margaritha Hendrikx, dienstmeid, geboren te Buggenum op 5 juni 1846, overleden te Swalmen op 5 maart 1931, dochter van Pierre Hendrikx en Petronella Seuntjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina