Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Maessen.


Zij was gehuwd met
Daniel Cox.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catherina Ida, landbouwster, geboren te Maasniel op 1 oktober 1797.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 10 november 1841 met Gerard Gorris, landbouwer, geboren te Grathem op 2 augustus 1807, zoon van Henricus Gorris en Maria Elisabeth Leurs.
    (Hij is later getrouwd te Maasniel op 7 mei 1864 met Maria Catharina Hubertina Cox, geboren te Maasniel op 26 november 1837, dochter van Theodorus Cox en Anna Gertrudis Peeters.)
  • 3 : Johannes Theodorus, akkerman, geboren te Maasniel op 31 augustus 1804.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 23 november 1836 met Anna Gertrudis Peeters, geboren te Maasniel op 27 juli 1815, dochter van Joannes Peeters en Anna Catharina Henderix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina