Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Henricus Hubertus Franssen, landbouwer en koopman, geboren te Tegelen op 10 februari 1828, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 24 mei 1893, zoon van Jacobus Godfridus Franssen en Johanna Margaretha Peters.


Hij is getrouwd te Haelen op 13 juli 1865 met
Joanna Verheggen, geboren te Haelen op 11 juli 1833, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 maart 1920, dochter van Petrus Verheggen en Cornelie van den Acker.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Caspar Hubertus, landbouwer, geboren te Buggenum op 9 november 1867, overleden te Haelen op 12 november 1943.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 25 februari 1869.
  • 5 : Cornelia Maria Hubertina, geboren te Buggenum op 21 augustus 1872, wonende te Haelen, overleden aldaar op 13 november 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina