Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertruijde Verhaeg, geboren te Heythuysen op 30 september 1804, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 juni 1856, dochter van Wilhelmus Verhaeg en Maria Vourmans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 februari 1824 met
Nicolaas Kierkels, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 februari 1800, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 november 1873, zoon van Petrus Kierkels en Petronella Hendrickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Maria, landbouwster, geboren te Heythuysen op 27 januari 1825, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 november 1895.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 april 1844 met Pierre Heijmans, landbouwer, geboren te Wessem op 17 december 1815, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 16 december 1895, zoon van Mathijs Heijmans en Maria Elisabeth Clephas.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina