Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Wilhelmina Dirix, geboren te Hunsel op 22 februari 1845, overleden te Tilburg op 11 juni 1890, dochter van Petrus Dirix en Anna Maria Kirckels.


Zij is getrouwd te Weert op 5 april 1866 (1) met
Petrus Jacobus Koppen, huisschilder, geboren te Weert op 21 mei 1832, overleden te Tilburg op 25 februari 1878, zoon van Joannes Mathias Koppen en Maria Magdalena Dauven.
(Hij was weduwnaar van Joanna Maria Aerts.)

Zij is getrouwd te Tilburg op 22 oktober 1879 (2) met
Lodewijk Johannes Bruininge, kleermaker, geboren te 's-Hertogenbosch op 26 november 1837, overleden te Tilburg op 13 februari 1900, zoon van Johanna Hendrika Bruininge.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina