Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Baptista Vogels, naaister, geboren te Buggenum op 3 februari 1823, overleden aldaar op 2 mei 1860, dochter van Petrus Voegels en Helena Kessels.


Zij is getrouwd te Buggenum op 22 mei 1846 met
Jan Willem Jozef Cloots, schoolonderwijzer, geboren te Geleen op 7 maart 1825, overleden te Buggenum op 15 november 1856, zoon van Jan Caspar Cloots en Maria Ida Hubertina Voncken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Caspar Hubertus, geboren te Buggenum op 19 augustus 1848, overleden te Stein op 24 januari 1914.
    Hij was gehuwd met Francoise Josephine Lance.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina