Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Agnes Hubertina Verbogget, dienstmeid, geboren te Buggenum op 29 juli 1848, wonende te Neer, overleden te Swalmen op 11 april 1922, dochter van Jacques van Bogget en Maria Catharina Curvers.


Zij is getrouwd te Swalmen op 28 april 1879 met
Joannes Meuter, dienstknecht, geboren te Swalmen op 18 augustus 1847, overleden aldaar op 9 augustus 1919, zoon van Mathis Meuter en Maria Anna Janissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Hubertina, geboren te Buggenum op 12 maart 1872, overleden te Swalmen op 31 augustus 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina