Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Josepha Theelen, geboren te Buggenum op 10 april 1841, overleden te Roermond op 26 januari 1907, dochter van Christoffel Theelen en Maria Peskens.


Zij is getrouwd te Roermond op 25 oktober 1860 met
Antonius Hubertus Comes, zakkendrager, geboren te Roermond op 25 maart 1834, overleden aldaar op 11 april 1908, zoon van Nicolaas Comes en Elisabeth Denis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes Hubertina, geboren te Roermond rond 1868.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 27 augustus 1920 met Gerardus Hubertus Janssen, kantoorhouder postdienst, geboren te Geulle rond 1871, zoon van Servaas Janssen en Maria Catharina Bours.
    (Hij was weduwnaar van Maria Theresia Johanna Linskens, geboren te Gulpen rond 1877, overleden te Nederweert op 31 december 1919, dochter van Hermanus Hubertus Linskens en Maria Antonetta Schepers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina