Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Joseph Verheggen, brouwer en burgemeester, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 8 maart 1804, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 december 1883, zoon van Theodoor Verheggen en Anna Gertrudis Crompvoets.


Hij is getrouwd te Buggenum op 11 augustus 1854 met
Joanne Magdalene Theewen, geboren te Horn op 22 juli 1814, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 16 augustus 1883, dochter van Herman Theeven en Maria Anna Goossens.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 7 augustus 1843 met Pierre Verheggen, landbouwer, geboren te Nunhem op 1 december 1814, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 mei 1850, zoon van Jean Verheggen en Maximiliana Verheggen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina