Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Dreessen, wonende te Weert, dochter van Gerard Dreessen en Petronella van den Broek.


Zij is getrouwd te Weert op 9 januari 1828 met
Matheus Lupse, touwslager, geboren te Leijden op 9 juni 1802, wonende te Weert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnold Derk, bakkersknecht, dagloner en oppasser, geboren te Weert op 19 februari 1828, wonende te Buggenum.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 24 april 1854 met Marie Crijns, dienstmeid, geboren te Buggenum op 15 augustus 1819, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 november 1873, dochter van Joannes Criens en Gertrudis Wijnands.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina