Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Willem Jacobs, wonende te Maasbree, overleden aldaar op 10 augustus 1847.


Hij was gehuwd (1) met
Barbara Geurts.

Hij was gehuwd (2) met
Ida Verheijen, geboren te Sevenum rond 1802, wonende te Maasbree, overleden aldaar op 5 augustus 1840.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, akkerknecht, geboren te Maasbree op 26 maart 1833, wonende te Kessel, te Neer en te Belfeld.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 9 april 1861 met Mechtildis Sillen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 12 oktober 1835, wonende te Kessel, te Neer en te Belfeld, overleden te Tegelen op 1 juli 1903, dochter van Theodore Sillen en Jeanne Verhaegh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina