Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Hendrix, akkerknecht en akkerman, geboren te Horn op 7 februari 1793, zoon van Jacob Hendrix en Beatrix Timmermans.


Hij is getrouwd te Maasbree op 5 september 1826 (1) met
Aldegonda Dentjens, geboren te Blerick rond 1799, dochter van Sebastiaan Dentjens en Agnes Keiren.

Hij is getrouwd te Maasbree op 15 april 1833 (2) met
Joanna Catharina Verbongh, geboren te Baarlo rond 1804, dochter van Joannes Verbongh en Agnes Sijmons.

Hij is getrouwd te Maasbree op 9 mei 1840 (3) met
Johanna Gubbels, akkervrouw, geboren te Blerick op 17 december 1807, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 mei 1887, dochter van Pieter Gubbels en Elisabeth Kursten.
(Zij is eerder getrouwd te Maasbree op 17 januari 1828 met Everard Houba, landbouwer, geboren te Blerick op 19 juli 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 mei 1839, zoon van Mathijs Houba en Maria Pluijm.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina