Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Gertrudis Hubertina Sillekens, geboren te Buggenum op 10 februari 1873, overleden te Venray op 9 december 1956, dochter van Martinus Sillekens en Hendrina Steeghs.


Zij is getrouwd te Venray op 23 augustus 1902 met
Petrus Antonius Maria Hoedemaekers, geboren te Venray op 26 februari 1870, overleden aldaar op 10 november 1943, zoon van Hendrikus Hoedemakers en Hendrina Henckens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina