Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Geraets, geboren te Buggenum op 11 juli 1839, overleden te Horn op 13 januari 1914, dochter van Peter Geraets en Wilhelmina Snijders.


Zij is getrouwd te Buggenum op 28 april 1870 met
Peeter Michiel Hendriks, akkerbouwer, geboren te Horn op 21 maart 1828, overleden aldaar op 23 maart 1906, zoon van Mathieu Hendrikx en Joanna van den Bogaart.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hubert, landbouwer, geboren te Horn op 24 november 1873, wonende aldaar en te Nunhem.
    Hij is getrouwd te Roermond op 4 oktober 1900 met Clara Maria Hubertina Suntjens, geboren te Roermond rond 1877, dochter van Hendrikus Hubertus Suntjens en Wilhelmina van Ass.
  • 3 : Mathijs Hubertus, geboren te Horn op 30 november 1876, overleden aldaar op 29 december 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina