Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Manders, arbeider, geboren te Buggenum op 23 juni 1876, overleden te Beesel op 18 augustus 1964, zoon van Hendrik Manders en Petronella van Mol.


Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 15 april 1907 met
Elisabeth Johanna Josephina Blatter, geboren te Deurne en Liessel op 13 maart 1870, overleden te Beesel op 5 februari 1941, dochter van Franciscus Blatter en Elisabeth Bremer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina