Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnold Constant Engelhart Venhorst, gemeente-secretaris, geboren te Meerlo op 10 februari 1816, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 18 oktober 1879, zoon van Peter Arnold Venhorst en Antonette Caroline Louise Veinhaus.


Hij is getrouwd te Buggenum op 21 december 1840 met
Helena Snijders, schippersvrouw en herbergierster, geboren te Beegden op 5 maart 1797, gedoopt aldaar op 15 maart 1797, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 24 december 1886, dochter van Josephus Snijders en Joanna Gerlinx.
(Zij is eerder getrouwd te Beegden op 22 juni 1821 met Peter Holten, schipper, geboren te Baarlo op 17 januari 1791, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 september 1838, zoon van Jacobus Holten en Gertrudis Peeters.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina