Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Gertrudis Schreurs, geboren te Buggenum op 19 januari 1839, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 januari 1871, dochter van Jean Schreurs en Marie Catherine Vogels.


Zij is getrouwd te Buggenum op 3 juni 1867 met
Martinus Sillekens, pleisteraar, geboren te Buggenum op 25 juni 1839, wonende te Neer en te Buggenum, overleden aldaar op 9 januari 1874, zoon van Petrus Sillekens en Eva Linsen.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 20 november 1871 met Hendrina Steeghs, dienstmeid, geboren te Venray op 5 oktober 1830, dochter van Gerardus Steeghs en Anna Gertrudis van Luijck.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria Hubertina, geboren te Buggenum op 9 juni 1870, overleden aldaar op 31 augustus 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina