Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Naus, baanwachtster, geboren te Herten op 21 november 1860, overleden te Haelen op 7 oktober 1933, dochter van Henricus Naus en Anna Catharina Geenen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 31 maart 1894 met
Wilhelmus Hendrikus Theodorus Reijners, spoorwegarbeider, geboren te Roermond op 18 juli 1858, overleden aldaar op 28 september 1925, zoon van Laurentius Reijners en Maria Josepha Hubertina Derichs.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina