Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Wijnands, dienstmeid, geboren te Buggenum op 30 november 1841, overleden te Swalmen op 12 april 1916, dochter van Simon Wijnands en Wilhelmina Verkoelen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 21 april 1879 met
Joannes Hubertus van Cruchten, akkerbouwer, geboren te Swalmen op 9 februari 1838, overleden aldaar op 19 december 1899, zoon van Peter van Cruchten en Sophia Sillen.
(Hij was weduwnaar van Maria Joanna Hubertina Suijlen, overleden te Swalmen op 13 augustus 1878.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina