Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubert Musers, dienstknecht, geboren te Haelen op 27 oktober 1811, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 april 1865, zoon van Gerard Muisers en Ida Verlinden.


Hij is getrouwd te Haelen op 21 april 1846 met
Anne Marie Stocks, geboren te Haelen op 5 februari 1819, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 december 1865, dochter van Guillaume Stocks en Anna Maria Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Haelen op 5 november 1857.
  • 3 : Gerardus Martinus, geboren te Haelen op 15 mei 1859, overleden aldaar op 27 juli 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina